Over ons

Over ons

Maatvoeren.nl is ontstaan ​​uit het idee dat je geen grote onderneming hoeft te zijn om de beste service op het gebied van maatvoeren te bieden.

Wij hebben alle kennis, technieken en apparatuur in huis om klein- of grootschalige projecten in kaart te brengen. We kunnen deskundig scannen en opmeten. Van een aanbouw bij je thuis of historisch pand in de stad tot spoorwegen of grote industriële installaties en bouwprojecten. We staan klaar om nauwkeurige metingen en rapporten op te leveren.

We hebben al vele opdrachten uitgevoerd. Van grote woningbouwprojecten voor aannemers, staalconstructies in tunnels of inmeten van spoorrails tot eenmalige onderzoeken voor particulieren. Op onze Facebookpagina zie je onze werkzaamheden in beeld.

Onze diensten en kennis blijven zich ontwikkelen om ervoor te zorgen dat we je de nieuwste, technisch meest geavanceerde opties bieden. Dat maakt dat we vele diensten op het gebied van maatvoering kunnen verzorgen. Denk aan bouwkundige tekeningen, 0-metingen of 3D laserscans.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij tevreden bent over ons werk, want het is jouw project – groot of klein – dat telt.

  • Eerlijkheid en integriteit is onze basis.
  • Wij luisteren naar je behoeften.
  • We denken mee in oplossingen.

We geloven in uitstekende klantrelaties en het bieden van de beste kwaliteit. Dat blijkt uit onze VCA certificering. We werken steeds aan een langdurige relatie – niet alleen die ene opdracht. Daarom hebben we veel terugkerende klanten die ons aanbevelen aan anderen.

Neem contact met ons op. Wij bieden je een oplossing op maat.

Contact

Klaar voor een juiste maatvoering? Neem contact met ons op.

Ik wil gebeld worden

Hulp nodig bij een project en wil je een van onze specialisten spreken?

Laatste projecten

Met onze uitgebreide ervaring in het maatvoeren in de bouw-, rail- en landmeetkundige sector, hebben we alle soorten projecten uitgevoerd voor bedrijven in verschillende sectoren.